به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دامپزشکی، دکتر علی اکبر حدادزاده با بیان این خبر اظهارداشت: نظارت بهداشتی بر امر تولید، توزیع ، حمل و نقل وعرضه ی فرآورده های خام دامی از جمله ی مهمترین وظایف دامپزشکی بوده واین سازمان در طول تمامی ایام سال در حال اعمال این نظارت ها در سطح واحدهای تحت نظارت خود می باشد.
وی افزود: با این حال طی مناسبت های ملی و مذهبی و فراخور افزایش عرضه و تقاضا در بازار، اعمال این نظارت ها نیز افزایش می یابد. در همین راستا در ایام ماه مبارک رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع ، فرآوری و عرضه ی فراورده های خام دامی تشدید می یابد.
حدادزاده با اشاره به قرار گرفتن رمضان امسال در فصل گرما تصریح کرد: در این زمان، سرعت فساد پذیری مواد غذایی از جمله فرآورده های خام دامی به میزان قابل توجهی افزایش می یابد لذا حفظ کامل زنجیره سرد و رعایت دقیق نکات بهداشتی در این فصل اهمیت بیشتری پیدا می کند.
این مسئول در خصوص نحوه ی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت دامپزشکی ویژه ی ماه مبارک رمضان گفت: کارشناسان دامپزشکی استان یزد در ماه مبارک رمضان در قالب ۱۲ اکیپ ثابت و ۱۳ اکیپ سیار بازرسی و نظارت، سازماندهی شده و در دو شیفت کاری صبح و عصر با حضور و گشت زنی منظم در سطح استان اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش این اداره کل می نمایند و با بررسی شرایط تولید، فرآوری و عرضه ی فرآورده های خام دامی موارد تخلف را ثبت، رفع و پیگیری می کنند تا از این طریق ضریب اطیمنان سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده جهت مصرف شهروندان به حداکثر برسد.
وی از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء ، نوع محصول، کد بهداشتی بهره بردای دامپزشکی و ... می باشد توجه نمایند و در صورت مشاهده ی هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.
نظر شما